Ajánlataink a termékre

 

Vidaxl barna valódi bőr pihenőszék 244629

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
116 880 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
mall.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 116 880 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Fotel és ülőke

TEMPO KONDELA CUBA Klub fotel Fotel és ülőke 39 900 Ft-tól TEMPO KONDELA CUBA Klub fotel TEMPO KONDELA FEDRIS Fotel és ülőke 56 500 Ft-tól TEMPO KONDELA FEDRIS Miadomodo Chesterfield Fotel és ülőke 66 590 Ft-tól Miadomodo Chesterfield vidaXL 242225 Fotel és ülőke 66 480 Ft vidaXL 242225
Termékleírás
Szélesség 60 cm
Magasság 74 cm
Mélység 64 cm
Dönthető Nem
Forgatható Nem
Lábtartó Nincs
Szín Barna

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

VIX VALÓDI BŐR PIHENŐSZÉK, BARNAEz a vagány, ipari pihenőszék vonzó, strapabíró dizájnnal rendelkezik, és nemcsak nappalija nagyszerű dekoratív kiegészítője lehet, hanem ideális akkor is, ha egy nehéz nap után szeretné kiereszteni a gőzt, ami kényelmes, habtömött, eredeti kecskebőr ülőfelületének és háttámlájának köszönhető. Robusztus acél váza és lábai hozzájárulnak ipari megjelenéséhez és tapintásához. Rendkívül könnyen összeszerelhető.
  • Színe: barna
  • Anyaga: kecskebőr / acél
  • Mérete: 60 x 64 x 74 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Ülésmélység: 53 cm
  • Ülőfelület szélessége: 47 cm
  • Ülés magassága a földtől: 39 cm
  • Karfa magassága a talajtól: 60 cm
  • Könnyen összeszerelhető
  • Anyag: Bör: 100%
Kartondobozba csomagolva érkezik, a szükséges tartozékokkal együtt. Az összeszereléshez rajzos útmutatót biztosítunk. A raktáron levő termékeket 3-4, a rendelhetőként jelzett darabokat általában 6-12 munkanapon belül szállítjuk ki. A csomag érkezésének idejét megrendelés után egy külön visszaigazolásban pontosítjuk.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.