Ajánlataink a termékre

 

vidaXL tíkfa pad valódi bőrkárpittal (244547)

74 150 Ft
Ingyenes kiszállítás
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
pepita.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 74 150 Ft

Termékleírás
VIX TÍKFA PAD VALÓDI BŐRKÁRPITTALEz a valódi kecskebőrrel kárpitozott pad egyedi, lenyűgöző külsejével rusztikus bájt csempész éttermekbe vagy bárokba, de akár a nappalijában, vagy étkezőjében is kiválóan mutat. A pad tömör tíkfavázzal rendelkezik, aminek köszönhetően tartós és stabil. A ülőfelület erős, strapabíró és rugalmas, tehénfolt-mintás kárpitja 100% valódi kecskebőrből készült. A szőrös kecskebőr tapintása puha és kényelmes érzés. Gyönyörű, természetes mintájával a bútor egyedi és enyhén eltér társaitól. A puha bélése a lehető legkényelmesebb ülőfelületet biztosítja. Rusztikus báját a természetes fa színében pompázó lábazat is kiemeli. Megjegyzés: A szín és a minta darabonként eltérő lehet. A termék összeszerelt állapotban kerül kiszállításra, további szerelésre nincsen szükség.
  • Anyaga: tíkfa / valódi kecskebőr
  • Mérete: 100 x 30 x 45 cm (Szé x Mé x Ma)
  • Tehénfolt mintával rendelkezik
  • Kézzel készített
  • Párnázott ülőfelület
  • Nem szükséges összeszerelni
  • Megjegyzés: Az egyes bútorok színe és mintázata darabonként eltérő lehet; kiszállításuk véletlenszerűen történik.
  • Anyag: Bör: 100%
Kartondobozba csomagolva érkezik, a szükséges tartozékokkal együtt. Az összeszereléshez rajzos útmutatót biztosítunk. A raktáron levő termékeket 3-4, a rendelhetőként jelzett darabokat általában 6-12 munkanapon belül szállítjuk ki. A csomag érkezésének idejét megrendelés után egy külön visszaigazolásban pontosítjuk.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.